Heb je ooit een miskraam gehad en heb je het gevoel dat je de pijn van dat verlies in meer of mindere mate altijd met je mee zult dragen? Word je er bijvoorbeeld pijnlijk aan herinnerd, als je gelukkige vrouwen in verwachting of met jonge kinderen ziet? Of voel je, als je naar je kinderen kijkt, soms een steek van verdriet en een diep verlangen naar het kindje dat er niet bij is?

Verlangen om weer echt gelukkig te zijn, niet langer op ieder moment herinnerd kunnen worden aan je verlies, vrede en closure voelen, in de stralende ogen van je kind kijken en de vreugde voelen van het samenzijn zonder schuldgevoel naar het kindje dat er niet bij kon zijn… voelt het allemaal als een vage en onbereikbare droom voor je?

Verdriet om verloren kindje
Esther Sanders

Nieuw geluk

Ik ben Esther Sanders en ik help moeders om vrede te vinden en weer echt gelukkig te zijn na het verlies van een ongeboren kindje. Omdat ik ten diepste geloof dat de pijn en het verdriet van dat verlies niet iets is wat je de rest van je leven met je mee hoeft te dragen.

Daarom geef ik binnenkort de workshop Als Verlies een Naam Krijgt voor vrouwen die een miskraam hebben gehad (of dat nou kort of lang geleden is).

Wat je kunt verwachten

In deze workshop geef ik je heldere stappen en handreikingen voor hoe je kunt omgaan met je verlies en het een plek kunt geven in je leven op een manier die je helpt om wel de herinnering maar niet de pijn mee te nemen. Een manier die echt helend en transformerend is, voor jou, voor je kindje en voor je gezin.

In een warme bedding van vrouwen met een vergelijkbare ervaring, waarin je ook elkaar tot steun kunt zijn, neem ik je onder andere mee in een geleide meditatie om contact te maken met je ongeboren kindje en een ritueel om je kindje te verwelkomen in je leven.

Kindje

Wat je uit de workshop meeneemt

Na de workshop voel je je dankbaar en bekrachtigd door het contact met je ongeboren kindje, een band die je thuis verder kunt verdiepen. Je kinderen zullen zich meer ontspannen en zichzelf voelen nu hun broertje of zusje ook een plekje heeft in jullie gezin, waardoor jullie meer kunnen genieten van fijne tijd samen.

Je weet hoe je samen verder kunt om uiteindelijk in liefde en rust afscheid te kunnen nemen van je kindje, op een manier die jullie allemaal vrede brengt. En je weet je daarbij gesteund door een warme groep van andere vrouwen die op hetzelfde pad naar vrede zijn als jij.

Als dit resoneert voor je, nodig ik je van harte uit op zaterdag 23 april in de liefdevolle energie van Arati Ruimte in Nijmegen.

Omdat ik het warm en persoonlijk wil houden, houd ik de groep beperkt, maximaal 6 vrouwen.

Het is een ochtend en een middag, geheel verzorgd met lunch en koffie, thee, lekkers.

De investering voor deze dag is € 75.

Arati ruimte

Praktische informatie

  • Datum: Zaterdag 23 april 2022
  • Tijd: 10:30 - 16:30 (inloop vanaf 10:00)
  • Locatie: Ârati Ruimte, Sikkelstraat 3, Nijmegen
  • Meenemen: pen en papier, makkelijk zittende kleding, warme sokken, flesje water
  • Inbegrepen: lunch, koffie, thee en wat lekkers
  • Investering: € 75

Aanmelden voor deze workshop is niet meer mogelijk. Wil je op de hoogte gehouden worden van volgende data? Stuur dan een mailtje naar contact@esthersanders.nl.