Heb je ooit een ongeboren kindje verloren en heb je het gevoel dat je de pijn van dat verlies in meer of mindere mate altijd met je mee zult dragen? Word je er bijvoorbeeld pijnlijk aan herinnerd, als je gelukkige vrouwen in verwachting of met jonge kinderen ziet? Of voel je, als je naar je kinderen kijkt, soms een steek van verdriet en een diep verlangen naar het kindje dat er niet bij is?

Verlangen om weer echt gelukkig te zijn, niet langer op ieder moment herinnerd kunnen worden aan je verlies, vrede en closure voelen, in de stralende ogen van je kind kijken en de vreugde voelen van het samenzijn zonder schuldgevoel naar het kindje dat er niet bij kon zijn… voelt het allemaal als een vage en onbereikbare droom voor je?

Verloren kindje
Esther Sanders

Vrede voor jou en je ongeboren kindje

Ik ben Esther Sanders en ik help vrouwen om vrede te vinden en weer echt gelukkig te zijn na het verlies van een ongeboren kindje door abortus. Omdat ik ten diepste geloof dat de pijn en het verdriet van dat verlies niet iets is wat je de rest van je leven met je mee hoeft te dragen.

En omdat ik het als mijn missie voel om de zieltjes van ongeboren kinderen te helpen vrede te vinden en hun weg te vinden naar bliss.

Daarom heb ik de workshop Een thuis voor je ongeboren kindje ontwikkeld, voor vrouwen die een ongeboren kindje verloren zijn door abortus. Of het nou kort of lang geleden is, deze workshop helpt jou en je kindje helen.

"Dankjewel Esther voor het creëren van een lichte liefdevolle ruimte waarin over zo'n moeilijk thema als afbreken van een zwangerschap gesproken kan worden. Het was fijn dat je zoveel ruimte gaf voor wat zich aandiende bij ieder van ons, zonder focus en leiding te verliezen. Ik heb me in die ruimte gedragen gevoeld.
Het ritueel gaf lichtheid en vreugde terug in mijn moederschap."

Lieve groet
Barbara

Wat je kunt verwachten

In deze workshop geef ik je heldere stappen en handreikingen voor hoe je kunt omgaan met je verlies en het een plek kunt geven in je leven op een manier die je helpt om wel de herinnering maar niet de pijn mee te nemen. Een manier die echt helend en transformerend is, voor jou, voor je ongeboren kindje en voor je gezin, als je dat hebt.

In een warme bedding van vrouwen met een vergelijkbare ervaring, waarin je ook elkaar tot steun kunt zijn, neem ik je onder andere mee in een geleide meditatie om contact te maken met je ongeboren kindje en een ritueel om je kindje te verwelkomen in je leven.

Kindje

Wat je uit de workshop meeneemt

Ziel

Na de workshop voel je je dankbaar en bekrachtigd door het contact met je ongeboren kindje, een band die je thuis verder kunt verdiepen. Heb je andere kinderen, dan zullen die zich meer ontspannen en zichzelf voelen nu hun broertje of zusje ook een plekje heeft in jullie gezin, waardoor jullie meer kunnen genieten van fijne tijd samen.

Je weet hoe je samen verder kunt om uiteindelijk in liefde en rust afscheid te kunnen nemen van je kindje, op een manier die jullie allemaal vrede brengt. En je weet je daarbij gesteund door een warme groep van andere vrouwen die op hetzelfde pad naar vrede zijn als jij.

"Als jonge vrouw heb ik gekozen voor abortus. En nu, als middelbare vrouw, heb ik, door de begeleiding van Esther, daar ruimte aan gegeven, aan het verdriet, schaamte, schuldgevoel, en kan ik rouwen. En mag ik dat ook van mijzelf.
Dit was voor mij een helende ervaring. Ik ben Esther dankbaar. Haar openheid, zachtheid creëerde een veilige omgeving om te delen, zonder angst voor oordeel."

Christa

Als dit resoneert voor je, nodig ik je van harte uit om deel te nemen op een van de onderstaande data.

De workshops vinden plaats in kleine, intieme setting in mijn praktijkruimte in Westervoort. Je bijdrage is € 35,-.

Praktisch

  • Tijden: 19:30-22:00 (inloop vanaf 19:00)
  • Aantal deelnemers: maximaal 6
  • Locatie: Schraaweide 2 in Westervoort
  • Investering: € 35,-
  • Aanmelden: via de links in de agenda

Heb je vragen? Mail me op contact@esthersanders.nl of bel me op 06-38035888.