Wat je kinderen merken van je abortus of miskraam

Abortus of miskraam heeft grote impact. Op jou én op je kinderen. Zelfs al is het jaren geleden. Zelfs al heb je het idee dat je het wel achter je hebt gelaten en dat het niet meer zo op je drukt.

Vaak voelen kinderen, zonder dat ze het beseffen en kunnen verwoorden, de aanwezigheid van hun ongeboren broertje of zusje. Het broertje of zusje dat ook zijn of haar eigen plekje in het gezin wil.

Dat resulteert nogal eens in onverklaarbaar gedrag, waar je als ouder maar moeilijk vat op krijgt.

Impact op je kinderen
Family with cute little child. Father in a white shirt. Sunset background.

Je verlies helen helpt je kinderen

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kinderen. Door het helpen helen van jouw verlies, help ik ook je kinderen. Zodat jullie allemaal weer jezelf kunnen zijn, ontspannen en gelukkig.

Zo wordt het moederschap een stuk lichter en leuker, kun je weer echt genieten met je kinderen en heb je bovendien weer echt tijd en energie om je passie te voelen, je dromen te volgen en je bedrijf tot bloei te laten komen.

Wil je weten hoe?

Wil je meer weten over de stappen die ik je help te doorlopen om jezelf én je kinderen, je gezin te helpen helen? En wil je ontdekken of ik ook jou ermee kan helpen? Plan dan hier een afspraak met me in voor een gratis online Vrede met je Verlies Sessie.

Laat me je helpen