Je verlies helen

Ken je dat?

Hoe je een gelukkig en vreugdevol leven wil, met een heerlijk gelukkig gezin en vrolijke, ontspannen kinderen? Maar hoe steken van verdriet je telkens weer raken en je terugvoeren naar het pijnlijke verlies van je ongeboren kindje? Terwijl je lekker met je kinderen aan het spelen bent, kun je zomaar opeens overweldigd worden door gevoelens van spijt, schuld of schaamte door wat er gebeurd is.

Misschien voel je je aan het eind van je Latijn door het gedrag van je kinderen, wild en ongecontroleerd of juist te veel in zichzelf gekeerd, terwijl je maar niet kunt ontdekken waar dat vandaan komt.

En het ergste misschien nog, als iemand die je nabij staat zwanger wordt, voel je schaamte en verdriet omdat je niet ├ęcht blij voor ze kunt zijn en soms voelt het zelfs te pijnlijk om zelfs maar bij hen in de buurt te zijn. Je weet gewoon niet hoe je ooit weer helemaal gelukkig kunt zijn.

Stel je eens voor...

Dat je leven vol geluk en vreugde is. Dat je vrede voelt met het verlies van je ongeboren kindje en dat je diep in je hart weet dat ook de ziel van je kindje vrede heeft gevonden.

Stel je voor dat je vol en volledig kunt genieten van de vele heerlijke, vreugdevolle momenten met je kinderen. Dat je kinderen gelukkig, ontspannen en in hun element zijn, omdat ze voelen dat hun broertje of zusje deel is van het gezin en dat dat klopt zo.

En stel je voor dat je oprecht kunt delen in de vreugde van de zwangerschap van je beste vriendin.

 

Als verlies een naam krijgt
Ziel

Wat zou dat betekenen voor je?

Wat zou het betekenen om dat gelukkige leven te leven en om vol vertrouwen en vreugdevolle verwachting uit te kijken naar je eigen toekomst en die van je gezin?

Wat zou het betekenen om je kinderen te zien opgroeien naar gelukkige en stabiele volwassenen en daarvan echt te kunnen genieten, zonder dat het verlies van je baby als een donkere schaduw over je leven hangt?

 

Dat werkelijkheid maken, dat is wat ik doe.

Jou helpen vrede te vinden met je verlies en met alle emoties die daarmee gepaard gaan. En jou en je kinderen helpen om jullie gezin weer heel te maken.

Zodat ook je ongeboren baby vrede heeft en kan opgaan in de bliss van het universum, en zodat je kinderen vrede hebben en weer gelukkig en zichzelf zijn.

 

Esther Sanders
Laat me je helpen

Wil je weten hoe?

Wil je meer weten over de stappen die ik je help te doorlopen om dit te bereiken? En wil je ontdekken of ik ook jou ermee kan helpen? Plan dan hier een afspraak met me in voor een gratis online Vrede met je Verlies Sessie.