Je verlies helen

Ken je dat?

Hoe je een gelukkig leven wil, waarin je geniet van je kinderen en je dromen en passies kunt volgen? Maar hoe je je gefrustreerd voelt en aan het eind van je Latijn, door de aandacht die je kinderen vragen met gedrag dat je niet kunt plaatsen?

Je hebt geen energie meer over en daarbij komt nog dat je op de meest ongelukkige tijden opeens zo’n steek voelt van verdriet, schaamte, schuldgevoel of spijt, vanwege de abortus of miskraam die je in het verleden hebt meegemaakt. Je weet gewoon niet meer wat te doen.

Stel je eens voor...

Dat je leven vol geluk en vreugde is, dat je kinderen zich gelukkig en ontspannen voelen, waardoor het ouderschap een stuk lichter en ontspanner voelt en je echt kunt genieten van de tijd die je met hen doorbrengt, echt quality time.

Stel je voor dat je gevoelens van verdriet, schaamte, schuldgevoel en spijt zijn opgelost en dat je, hoewel je het gebeurde niet kunt uitwissen, niet meer worstelt en lijdt door die pijnlijke ervaring van abortus of miskraam uit je verleden.

Beter nog, stel je voor dat je werkelijk vrede hebt met je verlies en dat je je verbonden voelt met je ongeboren kindje. Stel je voor dat je je zoveel beter voelt door dit alles dat je nu de tijd, energie en creativiteit hebt om je passie te volgen en je dromen waar te maken.

Als verlies een naam krijgt
Ziel

Wat zou dat betekenen voor je?

Wat zou het betekenen om je werkelijk gelukkig te voelen? Om diep in je hart te weten dat je ongeboren kindje rust heeft. Om te zien hoe gelukkig en ontspannen je kinderen zijn, nu ze voelen dat hun ongeboren broertje of zusje vrede heeft gevonden?

Wat zou het betekenen voor je om veel quality tijd met je kinderen te kunnen hebben en daarbij genoeg tijd, energie en ruimte te voelen om werkelijk je passie te volgen? Om zelfs meer helderheid te hebben over je dromen en meer ideeën om ze werkelijkheid te laten worden, geïnspireerd door vrouwen die door hetzelfde proces zijn gegaan als jij?

 

Dat werkelijkheid maken, dat is wat ik doe.

Om jou te helpen vrede te hebben met je verlies, je te helpen om tegelijkertijd zowel je ongeboren kind als je kinderen te helpen rust en vrede te voelen.

Zodat zowel jij als je kinderen weer gelukkig en jezelf kunnen zijn en jullie werkelijk tot bloei kunnen komen. Je kinderen in hun leven en hun spel, jij in je leven en je passies, terwijl jullie je dromen achternagaan en de creativiteit voelen om ze waar te maken.

Esther Sanders
Laat me je helpen

Wil je weten hoe?

Wil je meer weten over de stappen die ik je help te doorlopen om dit te bereiken? En wil je ontdekken of ik ook jou ermee kan helpen? Plan dan hier een afspraak met me in voor een gratis online oriëntatiesessie.