Mijn visie - een boodschap van hoop

Ik geloof dat elk overleden ongeboren kindje deel is van het familiesysteem waarin het geboren zou worden. Hoe jong, hoe klein het ook was toen het stierf. En wat ook de omstandigheid van het overlijden was, (pijnlijke) keuze of noodzaak of de weg van de natuur.

Ik geloof ook dat het helend is voor de ziel van het ongeboren kindje, voor zijn of haar broertjes en zusjes, en voor de ouders, om het kindje te verwelkomen in het gezin en het zijn of haar plekje te geven. En om uiteindelijk weer afscheid te nemen.

Ik geloof dat hoe meer ongeboren zieltjes door hun ouders erkend worden, hoe meer harmonie en geluk er zal zijn bij deze vrouwen, in deze gezinnen en daarmee in de wereld.

Een boodschap van hoop voor de ouders van ongeboren kindjes

Ik geloof en weet met heel mijn hart dat je de pijn van verlies van een ongeboren kindje niet je leven lang met je mee hoeft te dragen. Dat het mogelijk is om je verlies werkelijk te helen, werkelijk vrede te voelen ermee, en weer werkelijk en onvoorwaardelijk gelukkig te zijn.

Mijn missie

Mijn missie, mijn levenswerk is om de zieltjes van ongeboren kinderen te helpen hun weg te vinden naar hun plek in de wereld. Hen te helpen verwelkomd, ontvangen, omarmd te worden in het gezin waarin ze niet geboren werden maar als ziel wel een plek hebben. Zo help ik hen vrede te vinden en uiteindelijk verder te gaan op hun zielenreis.

Zo help ik ook alle broertjes en zusjes. Jonge kinderen die, zonder dat ze het beseffen en kunnen verwoorden, de aanwezigheid van hun ongeboren broertje of zusje voelen. Door hun ongeboren broertje of zusje te helpen, help ik kinderen om hun eigen plekje in de wereld te vinden.

En zo help ik ook de ouders. Ouders die, bewust of onbewust, hun verlies nog met zich meedragen. Door hen in contact te brengen met hun ongeboren kindje, help ik hen om hun kindje echt te zien en te omarmen en zo weer de terug te vinden naar zichzelf.

"Iedereen met elk verhaal is helemaal welkom. Overkomen of gekozen, er is geen oordeel.
Vanuit elk perspectief, moeder-kind, zus en ongeboren zus of broer, al dan niet in relatie met moeder."

Anoniem

Mijn rol

Ik ben een spreker voor de zielen van de ongeboren kinderen. Ik ben hun stem in de wereld van de levenden. Hun gids, hun tolk, de verbinder in de communicatie met hun ouders, hun broertjes en zusjes.

Soms in rechtstreeks contact met de ziel van een ongeboren kindje. Vaak door de ouders te helpen om via meditatie of ritueel zelf met hun kindje contact te maken.

Esther Sanders

Mijn verhaal

Mijn naam is Esther Sanders. Toen ik op mijn 19e voor de grootste keuze van mijn leven kwam te staan, kon ik niet vermoeden dat dit uiteindelijk mijn enige kans zou blijken om kinderen te krijgen.

Gelukkig maar, want ik weet niet wat ik anders gedaan had. En ook al is het vaak moeilijk geweest, ook jaren later nog, ik heb geen spijt.

Heel lang heb ik gedacht dat ik mijn verlies verwerkt had. In werkelijkheid had ik eroverheen geleefd. Daar kwam ik op een pijnlijke manier achter, toen mijn huidige partner me op mijn 27e - we waren toen net bij elkaar - vertelde dat hij geen kinderen meer kon krijgen.

Dat was een zware klap, zeker omdat ik juist toen, met hem, graag kinderen wilde. Zo ontdekte ik dat ik emotioneel nog worstelde met de abortus van jaren daarvoor. Ik ontdekte dat 'verder gaan met mijn leven' gewoon niet genoeg was.

Ik vertelde mijn kersverse partner over mijn abortus en samen zijn we het een plek gaan geven. Met zijn onvoorwaardelijke steun heb ik mijn ongeboren kindje kunnen erkennen, een plek kunnen geven in mijn leven, en heb ik uiteindelijk ook werkelijk afscheid van haar kunnen nemen.

Door dit proces, en door contact met haar te maken en met haar te communiceren op zielsniveau heb ik vrede gevonden met wat gebeurd was. En ontdekt dat ook zij vrede had daarmee.

Zo is mijn proces van heling begonnen. Nu kan ik weer zonder eigen verdriet oprecht blij zijn voor mijn vriendinnen en mijn schoonzusjes als zij een kindje verwachten. En mijn ongeboren dochter? Haar spirit, haar ziel is mij jarenlang tot steun geweest en ook zij heeft haar plek gevonden.

Begint hier jouw reis naar heel worden?

Neem hier contact met me op voor jouw eerste stap naar nieuw geluk, voor jou en voor je gezin. Of kies een van de onderstaande mogelijkheden voor gratis ondersteuning.