Verlies en ondernemen

Ken je dat

Hoe je droomt van een fantastisch leven met een gelukkig gezin, een liefdevolle partner en een bloeiend bedrijf? Maar op een of andere manier voel je je verstrikt in het dagelijks web van eten koken en voor je kinderen zorgen, terwijl je hier en daar een uurtje probeert te stelen om ook nog wat werk voor je bedrijf in je dag te proppen.

Je bedrijf lijkt niet echt zo van de grond te komen of te groeien als je wil en daarnaast lijkt er nauwelijks meer tijd over om van de kleine dingen in het leven te genieten. Laat staan om echt quality tijd met je gezin en je partner door te brengen.

Daarbovenop heb je het gevoel dat er iets is wat je ervan weerhoudt om je volle potentieel te bereiken, op een of andere manier staat je verlies, of misschien ook een eerder trauma nog, je in de weg. Je begint te geloven dat het toch echt te veel gevraagd is om je dit alles, dit droomleven, te wensen.

Stel je eens voor…

Dat je wél dat droomleven leeft. Dat leven waarin je werkelijk kunt genieten van alle fijne momenten die je met je kinderen en je partner doorbrengt. Waarin je zelfs tijd hebt voor jezelf, en waarin je bedrijf bloeit en je de impact op de wereld hebt waarvan je altijd hebt gedroomd. Stel je voor dat je verlies geheeld is en dat niets je meer tegenhoudt.

Wat zou dat betekenen voor je?

Wat zou het betekenen om je werkelijk gelukkig te voelen, te genieten van dat fantastische leven waar je al die jaren van gedroomd hebt?

Wat zou het betekenen als de tijd die je met je kinderen doorbracht gevuld was met gelach en vreugde? Als jij en je partner weer echte quality tijd met elkaar zouden hebben, vol verbinding en liefde?

Wat zou het voor je betekenen als je bedrijf zou floreren zonder dat jij je het apelazarus werkte, als het je zelfs de gelegenheid gaf om meerdere keren per jaar vakantie te nemen?

Dat werkelijkheid maken, dat is wat ik doe.

Om jou te helpen je verlies te helen en de blokkades op te ruimen die je er nu van weerhouden het bedrijf van je dromen op te bouwen en het leven te leven dat je verlangt.

Om jou te helpen je bedrijf en je persoonlijk leven zo in te richten dat je niet alleen de vruchten van je bedrijf kunt plukken én genieten, met minder uren werk dan je nu voor mogelijk houdt, maar dat je ook kunt genieten van het beste dat het gezinsleven te bieden heeft.

Wil je weten hoe?

Wil je meer weten over de stappen die ik je help te doorlopen om dit te bereiken? En wil je ontdekken of ik ook jou ermee kan helpen? Plan dan hier een afspraak met me in voor een gratis online strategiesessie.