Verdriet

Wordt soms je blijdschap voor je zwangere vriendin overschaduwd door de pijn van het verlies van je eigen ongeboren kindje?

Voel je je misschien wel eens schuldig om te genieten van je kinderen, omdat je niet ook moeder kunt zijn voor het kindje dat er niet gekomen is?

Voel je af en toe opeens verdriet, pijn, schaamte of schuldgevoel bovenkomen over de abortus die je hebt meegemaakt?

Mijn hart gaat naar je uit šŸ©·

Veel vrouwen, ook ikzelf, hebben dergelijke gevoelens ervaren, en daarmee omgaan is verre van makkelijk. Een zwangerschap kan zowel onze grootste bron van geluk als de grootste bron van wanhoop zijn.

Gelukkig heb ik ervaren dat je je verlies kunt helen en dat werkelijk geluk, zonder steeds weer teruggevoerd te worden naar de pijn, mogelijk is.

Daarom bied ik nu tijdelijk gratis een speciale een-op-een Vrede met je Verlies Sessie aan. Tijdens deze online sessie werken we samen aan:

  • Een helder beeld creĆ«ren van het geluk dat je zou willen voelen in je leven (en je gezin)
  • Verborgen uitdagingen ontdekken die mogelijk je geluk in de weg staan en je pijn, verdriet of schuldgevoel oprakelen telkens als je getriggerd wordt

Je verlaat de sessie vol nieuwe energie en hoop, klaar om vrede te vinden en de pijn van je verlies voorgoed achter je te laten.

Klik op de knop hieronder om jouw Vrede met je Verlies Sessie te boeken.

Family in a autumn park. Mother in a pink shirt and blue jeans jacket. Cute little girl